Evenementen Studio Gala


Studio Gala is een exclusieve locatie voor uw evenement. Wij organiseren bedrijfs- en privé feesten met maar één doel, een blijvende herinnering. Verrassend, inspirerend, anders. Want standaard kan altijd nog.

Zaalverhuur

Studio Gala, is de locatie voor verenigingen, bedrijven, stichtingen, of scholen. Gewoon voor iedere organisatie die eens iets anders zoekt dan een standaard locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 0522-253432 of via info@studiogala.nl

Uw bruiloft

Uw bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Een bijzondere gebeurtenis die u deelt met familie en vrienden. Studio Gala is een unieke en moderne trouwlocatie en u kunt nu ook in Studio Gala elkaar het JA-woord geven! Wij hebben oog voor detail, stijl en optimale service.

Product Presentatie

Weet u ook niet meer wat u moet met het introduceren van uw nieuwe product(en), dan bent u nu aan het juiste adres. Studio Gala creëert al meer dan dertig jaar voor elke product een show op maat. En daardoor een blijvende indruk achterlaat.

The Dinnershow op maat

Een exclusieve voorstelling van `Fantastique` is mogelijk vanaf 100 personen dit aan prachtig ingedekte ronde tafels. Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster.

Bedrijfsfeest

Uw bedrijfsfeest organiseren we niet alleen voor u, maar vooral mét u. Studio Gala neemt u het organisatiewerk volledig of gedeeltelijk uit handen. Aan u de keuze. Onze bedrijfsfeesten zijn origineel, van deze tijd en met oog voor detail! We geven u feest het Wow-effect!

Vergaderen

Een symposium voor 200 of 300 personen, een training voor 100 deelnemers, een vergadering met 50 collega's of een coachingsgesprek voor uw bedrijf? Studio Gala heeft de geschikte zaal. De zaal is uitgerust met moderne communicatiemiddelen en kunt u deze voor diverse doeleinden reserveren.

Toneeluitvoering

Studio Gala is voorzien van alle denkbare faciliteiten die nodig kunnen zijn voor een toneeluitvoering. Met een professioneel podium van 75m2. Voorzien van voordoek, coulissen, 80.000 w aan verlichting en een zeer geavanceerde geluidsinstallatie wordt elke voorstelling een succes.

The Dinnershow `Fantastique`

Verwen ook uw personeel, medewerkers, partner, vrienden of familie met een compleet verzorgde avond uit. Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende ‘Gala diner’ doen u belanden in een andere dimensie.