Speciale effecten

Kleurenlaser 1500mW

Deze kleurenlaser is voorzien is van drie laserdiodes. Samen produceren ze een te gekke shows in combinatie met uw logo of slogan, vooral met een beetje nevel zal deze toevoeging een serieuze opwaardering van uw showavond zal betekenen.

CO2 Jet

Wanneer u naar iets zoekt dat werkelijk een grote indruk op uw gasten zal maken dan zijn het zeker de CO2 jets. Deze ‘schiet’ enorme rookpluimen van ijskoude CO2-damp tot wel acht meter hoog de lucht in. Het effect voor iedereen die een effect zoekt dat geen residu achter laat.

Confetti machine

De Confetti machine is gemaakt om een mooie regen van confetti neer te laten dalen. De confetti is er in elke gewenste 'huis'kleur. Ook is het mogelijk om met speciale sneeuwvlokken een mooi winterlandschap te creëren. Het perfecte effect voor een hoogwaardige show.

Power Drop decor val systeem.

Dit vol-automatische val systeem is zeer geschikt om theaterdoeken, decorstukken, spandoeken of ballonen gelijktijdig te laten vallen. Dit geeft op het podium een mooi effect en maakt het daarnaast ook mogelijk om snel van decor te wisselen of een orkest te laten verschijnen.

Stage Flame

Dit effect zorgt voor een geweldige vuurshow waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat. U kunt er voor kiezen om de vlammenwerper tot maar liefst 6 meter hoog te laten blazen.De Stage Flame is uitgerust met een infrarood sensor en een vlam detectie systeem voor maximale veiligheid.

Sneeuwmachine

Een ware sneeuwstorm! Onze acht sneeuwmachines zijn professionele apparaten voorzien van een nog geavanceerder systeem waardoor een enorme output mogelijk wordt. De Sneeuwvloeistof is op basis van water en vlek niet en is onschadelijk.

Confettishooter

De confettishooter, werkt op basis van losse confettibuizen. Een verbazingwekkende confetti of streamer-regen (in meer dan 100 kleuren leverbaar) die met flinke kracht van 6 tot wel 20 meter kunnen worden afgevuurd!

Bubbelmachine

Dit uit de kluiten gewassen apparaat is voorzien van twee grote ventilatoren en twee draaiende wielen die bellenblaasvloeistof opscheppen, waarna de luchtstroom er voor zorgt dat de bellen door de hele zaal zweven! Zeer mooi effect in combinatie met licht effecten.